Yazar: Haberler

Treat Yourself II Projesi Gençlik Çalışanları Hareketliliği Gerçekleştirildi

Treat Yourself II Projesi öğrenme faaliyeti Slovakya’nın Trnava kentinde 01 – 06 Haziran 2023 tarihleri arasında gerçekleştirildi. Proje koordinatörü Youth for Equality kurumunun ev sahipliğinde gerçekleşen faaliyete proje ortağı kurumlardan 24 gençlik çalışanı katıldı.

Proje kapsamında düzenlenen öğrenme faaliyetinde gençlik çalışanlarına yönelik stratejik planlama, zaman yönetimi, tükenmişlik sendromu ve depresyon ile başa çıkma yolları, derin çalışma ve odaklanma konularında atölyeler düzenlendi.

Treat Yourself II Projesinin (2022-3-SK02-KA153-YOU-000100477) temel hedefi gençlik çalışanlarının zaman yönetimi, tükenmişlik sendromu, motivasyon ve kriz yönetimi alanlarında yerel ve uluslararası tecrübelerini paylaşarak bu alandaki becerilerinin artırılmasıdır. Slovakya Ulusal Ajansı vasıtasıyla Avrupa Komisyonu tarafından desteklenen projede İstanbul Valiliği ortak olarak yer almakta olup proje Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Bürosu tarafından yürütülmektedir.

https://www.facebook.com/groups/1354194591999336

#gençlikÇalışanları #youthprojects #burnoutsyndrome #deepwork #tükenmişliksendromu #odaklanma #derinçalışma #youthworkers #gençlikprojeleri #erasmus #motivation #motivasyon

Etkileşim: 22
Kapat
Skip to content