Yazar: Haberler

CollaborArt Projesi Dördüncü Çevrim İçi Proje Toplantısı Gerçekleştirildi

CollaborArt Projesi’nin dördüncü proje yönetim toplantısı tüm ortak kurumların katılımı ile 19 Mayıs 2022 tarihinde çevrim içi olarak gerçekleştirildi. Toplantıda proje kapsamında geliştirilmekte olan Çok Dilli E-Öğrenme Platformu ve Oyunlaştırma Tabanlı Mobil Eğitim Uygulaması ve Eylül ayında düzenlenmesi planlanan pilot uygulamalarda kullanımı konusunda ortaklar bilgi alışverişinde bulundu.

Projenin bir sonraki aşamasında IASIS kurumunun ev sahipliğinde Yunanistan’da Proje Yönetim Toplantısı gerçekleştirilmesi planlanmaktadır.

CollaborArt Projesinin (2020-1-FR01-KA227-ADU-095520) temel hedefi, yetişkin eğitimi öğretmenlerinin yetkinliklerini geliştirerek bu alanda duyulan ihtiyaç duydukları becerileri kazandırmak ve yaşadıkları zorluklara cevap verebilmektir. Proje, sanat temelli sanal oyunlaştırma aracılığıyla sosyal yenilikçilik için işbirliğine dayalı yaratıcılığı teşvik etmektedir. CollaborArt Projesi, Fransa Ulusal Ajansı vasıtasıyla Avrupa Komisyonu tarafından desteklenmektedir. ColaborArt projesi, proje ortağı olan İstanbul Valiliği’nin Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Bürosu tarafından gerçekleştirilmektedir.

https://www.collaborart-project.eu/
https://www.facebook.com/CollaborArt-Project-108732581478315

#Collaborart #kolektifyaratıcılık #oyunlaştırma #sosyalinovasyon #sanattemellisanaloyunlaştırma #gamification #artbasedlearning #e-öğrenme #YetişkinEğitimi #SanatTemelliÖğrenme

Etkileşim: 105
Kapat
Skip to content