Yazar: Haberler

ECVET Beceri Platformu Projesi Ulus Ötesi Öğrenme Faaliyeti ve Çalışma Ziyareti Gerçekleştirildi

ECVET Beceri Platformu Projesi Kısa Dönemli Personel Eğitimi ve Çalışma Ziyareti 09-13 Mayıs 2022 tarihleri arasında BSW adlı kurumun ev sahipliğinde Almanya’nın Dresden şehrinde gerçekleştirildi. Toplantıda ECVET Beceri Platformu Projesi ve oluşturulan Beceri Platformu’nun tamamlanmış sürümü uzmanlara tanıtıldı. Ayrıca proje kapsamında üretilmiş olan “Zengin İçerikli Öğretim Materyalleri” incelenerek “Öğrenci Katılımı İçin Öneri Belgesi” uzmanlara sunuldu. CNC alanında meslek eğitimi veren BSW kurumunun Eğitim Enstitüsü’ne yapılan çalışma ziyaretiyle katılımcılar bilgi ve deneyim paylaşımında bulundu.

Projenin bir sonraki aşamasında 4-5 Ağustos 2022 tarihleri arasında İstanbul Valiliği’nin ev sahipliğinde 5. Ulus Ötesi Proje Yönetim toplantısı gerçekleştirilecektir.

ECVET Skills Platform Projesinin (2019-1-TR01-KA202-077191) temel hedefi iş dünyası ile mesleki eğitim kurumlarının etkileşimli iletişimini sağlayacak bir platform geliştirilmesi; geliştirilen bu platform aracılığıyla CNC makine operatörlerinin istihdamını destekleyecek teknik, sosyal ve kavramsal becerilerin tanımlanması ve bu becerilere yönelik eğitim içeriklerinin hazırlanmasıdır. İstanbul Valiliği’nin koordinatörlüğünü yaptığı proje Türkiye Ulusal Ajansı vasıtasıyla Avrupa Komisyonu tarafından desteklenmektedir.

https://ecvetskillsplatform.eu
https://skillsmatching.eu
https://ecvetskills.aketh.eu

https://www.facebook.com/ECVETSVP
https://twitter.com/EcvetSkills

#ECVET #CNCMakineOperatörü #TeknikBeceriler #SosyalBeceriler #BeceriUyumsuzluğu #MeslekiEğitim #İşpiyasası #CNC

Etkileşim: 12
Kapat
Skip to content