Yazar: Haberler, Uncategorized

Green Tour Projesi İkinci Ulus Ötesi Proje Toplantısı Gerçekleştirildi

Green Tour Projesi’nin ikinci ulus ötesi toplantısı tüm ortak kurumların katılımı ile 15 Ekim 2024 tarihinde proje ortağı Dot2Dot kurumunun ev sahipliğinde Yunanistan’ın Selanik kentinde gerçekleştirildi. Toplantıda, geliştirilmekte olan proje ürünleri “Yeşil Girişimcilik ve Ekoturizm Eğitim İçerikleri” değerlendirilerek; geliştirilecek olan “Uygulamalı Eğitim Etkinlikleri” ve “Yeşil Girişimcilik ve Ekoturizm-Eğitimci El kitapçığı” na yönelik planlamalar yapıldı.

 Projenin bir sonraki aşamasında öğrencilere ve eğitimcilere yönelik hazırlanan proje ürünlerinin değerlendirilmesi planlanmaktadır. İçeriklerin nihai haline getirilmesinin ardından sonraki süreçlerde kullanımı ve yaygınlaştırılması için planlama yapılıp, projenin e-öğrenme platformunda paylaşılacaktır.

Green Tour Projesi’nin temel hedefi, gençlik çalışanlarının ve turizm alanında eğitim veren öğretmen ve akademisyenlerin, gençleri yeşil girişimcilik ve sürdürülebilirlik becerilerini, bu alanda farkındalıklarını geliştirmek ve turizm sektöründe sürdürülebilir kalkınma uygulamalarına aktif katılımlarını sağlamak üzere daha donanımlı hale getirmeye katkı sağlamaktır.

 GREENTOUR Projesi (2023-2-FR02-KA220-YOU-000185429) Fransa Ulusal Ajansı vasıtasıyla Avrupa Komisyonu tarafından desteklenmekte olup İstanbul Valiliği’nin ortak olarak yer aldığı proje Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Bürosu tarafından yürütülmektedir.

https://greentourproject.eu/
https://www.facebook.com/greentourerasmus/
https://www.instagram.com/greentourerasmus/
https://www.linkedin.com/company/greentourerasmus
https://www.youtube.com/@greentourerasmus

#Erasmus #EuCommision #GreenTourEU #Greenskills #GreenEntrepreneurship #NEETs #youthemlopment #SustainableTourism #YouthEmpowerment #InnovationInTourism #EcotourismSkills #SustainableDevelopment #YouthEmployability #GreenSkills #EducationalTourism #GreenEconomy

Etkileşim: 2
Kapat
Skip to content