Yazar: Haberler

Fit4Future Projesi Ulusötesi Çalışma Ziyareti ve Proje Yönetim Toplantısı Gerçekleştirildi

Fit4Future projesi Ulusötesi Çalışma Ziyareti ve Proje Yönetim Toplantısı tüm ortakların katılımı ile 14.06.2024 tarihinde proje ortağı BSW kurumunun ev sahipliğinde Almanya’nın Werdau kentinde gerçekleştirildi. Çalışma ziyaretinde proje kapsamında geliştirilen “Eğitim İçerikleri” ve “Kullanım Senaryoları” CNC alanında eğitim gören mesleki eğitim öğrencileri ile birlikte değerlendirilerek çok eksenli CNC makinelerinde atölye çalışmaları gerçekleştirildi. Proje yönetim toplantısında projenin sonraki aşamalarında gerçekleştirilecek faaliyetler planlandı.

İstanbul Valiliği adına Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Bürosu tarafından gerçekleştirilmekte olan 2022-2-DE02-KA210-VET-000097757 sözleşme numaralı “Fit4Future” Projesi, Erasmus+ Mesleki Eğitimi Alanında Stratejik Ortaklıklar kapsamında Almanya Ulusal Ajansı vasıtasıyla Avrupa Komisyonu tarafından desteklenmektedir. İstanbul Valiliğinin ortak kurumları arasında yer aldığı “Fit4Future – CNC Machining For Everybody” Projesi 01.01.2023 – 01.07.2024 tarihleri arasında gerçekleştirilmektedir.

Fit4Future projesinin temel hedefi, 3D modelleme eğitimleri ve çok eksenli CNC makinalarının kullanımı eğitimini veren kurumların sektörün ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı olmaktır.

https://fit4future-project.com

#MeslekiEğitimi #CNC #MultiSidedCutting #MachineryCutting #VET #VocationalEducationTraining #CEDEFOP

Etkileşim: 24
Kapat
Skip to content