Yazar: Haberler

GREEN TOUR – Sustainability in Hospitality Projesi Ulus Ötesi Toplantısı Gerçekleştirildi

GREEN TOUR Projesi’nin ilk Ulus Ötesi Proje Toplantısı 11 Haziran 2024 tarihinde proje koordinatörü SUD CONCEPT kurumunun ev sahipliğinde Fransa’nın Bastia şehrinde gerçekleştirildi. Toplantıda proje ortakları iş paketlerinin planlamasını yaparak yönetim süreçlerini değerlendirdiler.

İstanbul Valiliği adına Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Bürosu tarafından gerçekleştirilmekte olan 2023-2-FR02-KA220-YOU-000185429 sözleşme numaralı GREEN TOUR Projesi, Erasmus+ Gençlik Eğitimi Alanında İş Birliği Ortaklıkları kapsamında Fransa Ulusal Ajansı vasıtasıyla Avrupa Komisyonu tarafından desteklenmektedir. İstanbul Valiliğinin ortak kurumları arasında yer aldığı GREEN TOUR Projesi 01.03.2024 – 28.02.2026 tarihleri arasında gerçekleştirilmektedir.

GREEN TOUR Projesi, ekonomide ve turizmde sürdürülebilirliğe katkı sağlayarak bir yandan gençlerin yenilikçi ve sürdürülebilir çözümler geliştirmelerini teşvik ederken diğer yandan yeşil girişimcilik becerilerini de geliştirmelerine yardımcı olmayı amaçlamaktadır. Böylelikle ekoturizm aracılığıyla gençlerin istihdam edilebilirliğini ve girişimciliğini artırarak eğitim sistemlerine ve işgücü piyasasına da olumlu katkı sağlanması hedeflenmektedir.

https://greentourproject.eu
https://www.facebook.com/greentourerasmus
https://www.instagram.com/greentourerasmus
https://www.linkedin.com/company/greentourerasmus

#Erasmus #EuCommision #GreenTourEU #Greenskills #GreenEntrepreneurship #NEETs #youthemlopment #SustainableTourism #YouthEmpowerment #InnovationInTourism #EcotourismSkills #SustainableDevelopment #YouthEmployability #GreenSkills #EducationalTourism #GreenEconomy

Etkileşim: 59
Kapat
Skip to content