Yazar: Haberler, Uncategorized

Believe in YOUth Projesi Ulus Ötesi Öğrenme ve Öğretme Faaliyeti Gerçekleştirildi

Believe in YOUth Projesi ulus ötesi öğrenme ve öğretme faaliyeti tüm ortak kurumların katılımı ile 4-5 Haziran 2024 tarihlerinde proje ortağı IASIS kurumunun ev sahipliğinde Yunanistan’ın Atina şehrinde gerçekleştirildi. Toplantıda, proje kapsamında geliştirilen “Kullanıcı Etkileşimi Temelli e-Öğrenme Platformu” ve gençlere yönelik kariyer yönetimi “Eğitim İçerikleri” çalıştaylarla değerlendirildi.

Projenin bir sonraki ulus ötesi yönetim toplantısı 28 Kasım 2024 tarihinde System G kurumunun ev sahipliğinde Finlandiya’nın Turku kentinde gerçekleştirilecektir.

Believe in YOUth Projesi’nin temel hedefi, gençlik çalışanlarının güncel kariyer fırsatları ve gençlerin kendi becerilerini keşfetmelerini sağlayacak faaliyetlerle kapasitelerini geliştirerek onları kariyer yönetimi konusunda desteklemektir. Believe in YOUth Projesi (2022-2-FR02-KA220-YOU-000102180) Fransa Ulusal Ajansı vasıtasıyla Avrupa Komisyonu tarafından desteklenmekte olup İstanbul Valiliği’nin ortak olarak yer aldığı proje Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Bürosu tarafından yürütülmektedir.

https://www.believeinyouth.eu/index.php/tr/ana-sayfa
https://www.linkedin.com/company/believe-in-youth2023
https://www.facebook.com/profile.php?id=61552052672425

#Believeinyouth #youthwork #youth #careermanagement #gençlikçalışmaları #gençlik #Erasmus #kariyer #kariyerplanlama #kariyetyönetimi #neet #neeğitimdeneistihdamda

Etkileşim: 46
Kapat
Skip to content